New Step by Step Map For Designer jewelry

Wiki Article

Ανθρακί Ασημί Γαλάζιο Γκρι Διαφανές Κίτρινο Καφέ Κόκκινο Λαδί Λευκό Μαύρο Μπεζ Μπλε Μπορντό Μωβ Πολύχρωμο Πορτοκαλί Πράσινο Ροζ Χρυσό Τιρκουάζ Χακί Χρυσό Τύπος Κουμπώματος

Διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία σχεδίων σε δαχτυλίδια, κολιέ, αλυσίδες λαιμού, σταυρούς, μενταγιόν, βραχιόλια, σκουλαρίκια και πολλά άλλα κοσμήματα.

Με τα εντυπωσιακά της κομμάτια έχει καταφέρει να κερδίσει ήδη μεγάλες διακρίσεις.

Το νέο μοντέλο διαθέτει κεραμική στεφάνη, βελτιωμένο μηχανισμό αυτόματης αντιστροφής και εντυπωσιακό σχεδιασμό.

Έχω διαβάσει και αποδέχομαι τους Όρους Χρήσης και την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων της Εταιρείας και συναινώ στη λήψη ενημερωτικών μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σχετικά με τα προϊόντα,τις υπηρεσίες, τις εκδηλώσεις και τις προωθητικές ενέργειες της Εταιρείας.

Επιπλέον, τα ρολόγια με αεροπορικό στυλ επανέρχονται με νέα σχέδια που συνδυάζουν κομψότητα και λειτουργικότητα. Αυτά τα ρολόγια διαθέτουν μεγάλα καντράν με φωτεινούς δείκτες και αριθμούς, ενώ παράλληλα προσφέρουν διάφορες χρονομετρήσεις και ενδείξεις όπως ταχύτητα, ζώνη ώρας και υψόμετρο.

× Πρέπει να εισέλθετε για να σώσετε προϊόντα στην λίστα επιθυμητών.

Προστασία Προσωπικών Δεδομένων Δικαιώματα Πνευματικής Ιδιοκτησίας

Αναπτύσσουμε έπειτα το πλάνο της κατασκευής, που περιλαμβάνει το σχέδιο του κοσμήματος, το μέταλλο με το οποίο ταιριάζει ο λίθος, το είδος δεσίματος και τους υπόλοιπους λίθους εάν υπάρχουν. 

Μπορείτε επίσης να βρείτε υπέροχα γυναικεία αξεσουάρ που όλες Χειροπέδες κοσμήματα οι γυναίκες λατρεύουν. Φυσικά από τη συλλογή μας δε θα μπορούσαν να λείπουν αξεσουάρ για τα παιδιά όπως οι παιδικές κορνίζες. Κάντε ένα δώρο αξίας που θα μείνει αναλλοίωτο στη μνήμη τη δική σας και των αγαπημένων σας!

Υπάρχουν πολλά άλλα μοντέλα από διάφορες εταιρείες που ενσωματώνουν αυτές τις εξελίξεις και καινοτομίες στον χώρο των επώνυμων ρολογιών.

Δεν υπάρχει σωστός και λάθος τρόπος σε ότι αφορά τη διαδικασία επιλογής ενός κοσμήματος. Η μοναδική προϋπόθεση Κολιέ στην οποία πρέπει να βασίζεται η εκάστοτε αγορά σας είναι αν η συγκεκριμένη επιλογή αντανακλά την αισθητική σας και καλύπτει τα πρακτικά, οικονομικά ή και συναισθηματικά κριτήρια που εσείς έχετε θέσει.

Τα μανικετόκουμπα ξεκινούν σαν ένα αμιγώς ανδρικό αξεσουάρ, χρήσιμο για να κρατά κλειστή την μανσέτα πουκαμίσου. Σήμερα τα μανικετόκουμπα χρησιμοποιούνται και σαν ανδρικά, αλλά και σαν γυναικεία κοσμήματα. Υπάρχουν διάφοροι Χρυσά βραχιόλια τύποι μανικετόκουμπων ανάλογα με το πώς συνδέονται τα δύο στελέχη τους (με αλυσίδα, με σταθερό μεταλλικό στέλεχος, κλπ).

Μονόπετρο Δαχτυλίδι: Παρόν σε κάθε πρόταση γάμου Είτε είστε ένα πατροπαράδοτο ζευγάρι, είτε ένα πιο μοντέρνο, ένα μονόπετρο είναι σχεδόν απίθανο να λείπει από την πρόταση γάμου. Ονειρεύεστε μία ρομαντική πρόταση γάμου, με τον άνδρα γονατισμένο μπροστά στη γυναίκα σε ένα ρομαντικό εστιατόριο; Μήπως μία πιο εναλλακτική, σε μία πιο αναπάντεχη στιγμή; Το μόνο σίγουρο θα είναι ένα μονόπετρο σίγουρα στα χέρια σας. Για το λόγο αυτό λοιπόν, το μονόπετρο έχει σήμερα τόσα πολλά είδη! Για να μπορεί να βρει ο κάθε άνδρας το αυτό που φαντάζεται για τη γυναίκα του. Ένα δαχτυλίδι που να εκφράζει το γούστο της και την αισθητική σας.

Report this wiki page